Loading pictureBun găsit!


Sunt Cristina Teodorescu, psiholog cu formare în psihologie clinică și în psihoterapie integrativă. Am competențe în evaluare psihologică, consiliere psihologică, în psihoterapia copilului, adolescentului și adultului.

Cred în potențialul interior și în forța vieții care se afla în fiecare dintre noi. Uneori putem simți că este greu sau foarte greu și putem experimenta situații dificile, greu de traversat, în care să ne confruntăm cu tristețe, neputință, disperare, neliniște și multe emoții care ne pot speria. Poate că uneori nu vedem luminița de la capătul tunelului, ceea a ce poate face ca intensitatea emoțiilor să crească. Cu toate aceastea, cred cu tărie că avem în interiorul nostru această resursă interioară, a vitalității, de care uneori nu suntem conștienți.

Din propria experiența, am învățat că psihicul are resurse nemărginite, ce au nevoie de un cadru potrivit în care să iasă la suprafață, să ne călăuzezscă spre sensul vieții.
Un astfel de cadru îl vei regăsi în cabinetul de psihoterapie, în care are loc relația terapeutică, semnificativă în procesul de vindecare.

Abordare mea este una holistică, integrativă, ce are în vedere unicitatea fiecărei persoane și toate nevoile, fizice, mentale, emoționale, sociale și spirituale. În intervenția mea, îmi propun să susțin clientul să identifice modalități prin care să își împlinească aceste nevoi, în funcție de obiectivele sale.

Experiența am dobandit-o în decursul anilor, în mediile profesionale în care mi-am desfășurat activitatea și în urma formării profesionale prin care m-am specializat în psihoterapie integrativă, traumatologie și psihologie clinică.

Afiliere profesională

Sunt membră a următoarelor comunități profesionale:
Colegiului Psihologilor din România, cu drept de liberă practică în psihologie clinică și psihoterapie integrativă - cod personal: 17360
Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI)
Federației Române de Psihoterapie (FRP)

Experiență profesională

2018 - prezent - psihoterapeut integrativ, Cabinet individual de psihologie;
2020 - prezent - psiholog, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 6;
2016 -2020 - psiholog, SOS Satele Copiilor România;
2011 - 2015 - profesor consilier - psiholog, Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Psihopedagogică (CMBRAE).

Formare profesională:

2020 - 2023 - Studii Masterale - Psihologia traumei - evaluare și intervenție terapeutică;
2021 - 2022 - Supervizare în psihologie clinică;
2013 - 2018 - Formare și supervizare în psihoterapie integrativă (IRPI);
2009 - 2011 - Studii Masterale - Consiliere în asistență socială;
2006 - 2009 - Licențiere - Facultatea de psihologie și sociologie, specializare psihologie.
loading picture loading picture loading picture loading picture loading picture
Acasa
Servicii oferite
Preturi
Articole si Studii
Contact